воскресенье, 26 марта 2017 г.

                                                                                                      Обязательно хотел коснуться этой темы, но А Гоца меня опередил. Я не сторонник выдавать чужие мысли за свои, но в данном случае так совпало, что ни добавить ни отнять нечего. А впрочем малюсенькая ремарочка у меня имеется. Усадив таким образом свою задницу в кресло президента Порошенко совершил преступления, предусмотренные статьей 353 УК. Самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи, статьей 356. Самоправство, и статьей 364. Зловживання владою або службовим становищем.
      Президентский пост занимает явный уголовник. А наша рада, вместе с деятелями имеющими президентские амбиции, три года не в состоянии продемонстрировать свою принципиальность и поставить вопрос об уголовной ответственности Порошенка. Но вы не сомневайтесь, когда судьба Порошенка будет висеть на волоске, эти все "лидеры" не упустят возможности вылить на Петра ущаты грязи! 
      Вообщем, читайте 

ПОРОШЕНКО - ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЧИ ЗЛОЧИНЕЦЬ? ЧІТКИЙ ФАКТАЖ

В силу непереборних обставин Петро Порошенко не міг стати президентом України, для того аби скласти присягу і вступити на пост, він мусив виконати вимоги ст. 103 Конституції України. Він їх не виконав. Мало того, голова Конституційного суду України повідомив про виконання новообраним керівником держави усіх конституційних вимог щодо сумісності з посадою президента України. При обставинах, що унеможливлюють складання ним присяги, запросив до трибуни та вручив йому текст присяги українському народові, зміст якої визначений Конституцією України. Таким чином, збрехавши, Петро Порошенко був приведений до присяги. Далі Петро Порошенко сховався за недоторканістю, але її в нього немає і бути не може. Недоторканість може бути в президента, яким він не є, бо президент України не може мати іншого представницького мандата, обіймати посаду в органах державної влади або в об'єднаннях громадян, а також займатися іншою оплачуваною або підприємницькою діяльністю чи входити до складу керівного органу або наглядової ради підприємства, що має на меті одержання прибутку. А Петро Порошенко має, що і підтвердив своєю е-декларацією!
Петро Порошенко є звичайним злочинцем, який злочинним методом, в неконституційний спосіб був приведений до присяги. Відповідальність за цей злочин передбачена, як мінімум, ст. 109 Кримінального Кодексу України. Його місце тюрма!
Стаття 8. Конституції України
В Україні визнається і діє принцип верховенства права.
Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй.
Норми Конституції України є нормами прямої дії. Звернення до суду для захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина безпосередньо на підставі Конституції України гарантується.
Стаття 103. Конституції України
……
Президент України не може мати іншого представницького мандата, обіймати посаду в органах державної влади або в об'єднаннях громадян, а також займатися іншою оплачуваною або підприємницькою діяльністю чи входити до складу керівного органу або наглядової ради підприємства, що має на меті одержання прибутку.



Комментариев нет:

Отправить комментарий